Evenementen

EHBO Waddinxveen verleent aan zo’n 40 (sport)evenementen per seizoen haar medewerking. U kunt hierbij denken aan de Surfplas in Reeuwijk, de Wandelvierdaagse, de Wielerronde, Ballonvaart, Turnwedstrijden, etc. Ook bedrijven of scholen vragen regelmatig om Eerste Hulp verleners.

E-Team

Sinds maart 2005 beschikt EHBO Waddinxveen over een evenementen team. Meer dan 15 actieve leden van de vereniging die al jaren meedraaiden om Eerste Hulp te verlenen tijdens evenementen hebben een vaste groep gevormd, het E-Team. Zo kunnen voor het hele seizoen evenementen worden ingepland. Het team is duidelijk herkenbaar door dezelfde kleding en opvallende hesjes bij buiten evenementen. Zij maken ook gebruik van de nieuwe EHBO-bus.

Evenementen Coördinatie

Heeft u als organisator van een evenement Eerste Hulp assistentie nodig of wilt u als gediplomeerd Eerste Hulpverlener meedoen? Neem dan contact op met onze Coördinator Evenementen, Janneke Dubbelaar. Telefoon: (0182) 61 94 40

<< Aanvraagformulier Eerste Hulp assistentie bij evenement >>

Na ontvangst van bovenstaand aanvraagformulier nemen wij met u contact op en zullen wij in overleg met u bekijken of wij de door u gevraagde assistentie kunnen leveren.

Evenementenkalender 2021
(Klik hier voor de Evenementenkalender van 2020)

9 oktober 2021 Proef 2021 - Warnaar Plantsoen - Waddinxveen